De slimme truc van flesje water bedrukken dat niemand bespreekt

Etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Daar is keus uit water met of zonder koolzuur. Flesjes zijn ideaal als eigen brand water in bijvoorbeeld horeca ofwel op evenementen.

Waterflesje Deluxe Het waterflesje Deluxe bezit ons strekking betreffende 500 ml en is gevuld met bronwater. De fles is transparant en verkrijgbaar met een witte, zwarte, blauwe en rode dop. De Waterfles Deluxe kan zijn verder leverbaar in een blauwe fles. 

Wil je op ons tijdloze methode reclame produceren voor je onderneming, dienst ofwel product? Laat dan waterflessen met fruitfilter bedrukken. Het is al mogelijk vanaf 4,53 bij 100 stuks. Aardbeien, bosbessen of ons stuk citroen. Betreffende deze waterflessen tover je water teneinde tot ons smaakvolle dorstlesser.

De witte dop kan namelijk middels een tampondruk op 2 positie bedrukt worden. Ernaast is het tevens mogelijk om de dop, full colour, digitaal te bedrukken op 2 positie of volledig rondom.

Benieuwd naar een opties en hoe onze ontwerpstudio jouw reclameboodschap zo doeltreffend geoorloofd mag inzetten? Zend jouw merknaam mee met je aanvraag en de ontwerpstudio helpt jou reclame maken!

Right Time Private Label produceert en levert verscheidene soorten en maten flesjes water met uw persoonlijk etiket. Flesjes bronwater welke we bedrukken met een etiket betreffende de merknaam en uw eigen ontwerp. Gepersonaliseerd, en welke we exclusief voor u bedrukken.

custom made, exclusief wegens u.Waterflesjes bedrukken met uw eigen logo. Opdruk en tekst op het etiket kan zijn totaal tot de eigen smaak in te vul..

In een vaatwasser. De drinkfles bestaat uit een fles, ons beker en een dop. Het kan zijn samengesteld uit twee recyclebare materialen: het witte deel (de beker) is geschapen van ABS en de ‘fles’ en een dop bestaan gemaakt aangaande polypropyleen. Een dop kan zijn er ook in ons sportversie. In een Dopper, welke je mag vullen betreffende 450 ml, uithangen geen gevaarlijke stoffen. + Bekijk verdere - Lees minder Drinkfles met uitstekende kwaliteit

De labels op een waterflesjes geraken all over in full colour bedrukt. Op deze methode kan zijn de exposure maximaal en uw reclame-uiting gaat echt opvallen! Ernaast slaat wie weet vlug een flesje water af, en wordt het relatiegeschenk iedere keer gewaardeerd.

Ga voor een mooi relatiegeschenk dat tevens nog eens handig kan zijn en laat ons drinkfles bedrukken! Vlug en betaalbaar geleverd met je merknaam of tekst.

U kan dus een hele wikkel voorzien met een kleurrijke opdruk. Suprème Relatiegeschenken beschikt over prima machines en daardoor vormt zich er ons groot drukoppervlak zodat de opdruk groot en echt uitkomt

Tot mijn spijt hebben wij flesje water bedrukken geen middelen tot uw beschikking die met jouw zoekcriteria voldoen. Pas jouw selectie aan via filters in- ofwel uit te schakelen.

Onze systemen beschikken over ongebruikelijk verkeer over uw computernetwerk vastgesteld. Op deze website wordt gecontroleerd of een verzoeken daadwerkelijk door u dan ook worden verzonden en ook niet via een robot.

We bestaan wél een en al oor. Voor elke client. Ofwel je nu vragen hebt aan druktechnieken ofwel ons aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij verder helpen je reclame produceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *